Natura ezagutzen : basoan - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila ([Donostia] : Alcedo PC, 1994)
NATURA EZAGUTZEN bideo-bilduma Natur Zientziak gaia ematen duten irakasleak laguntzeko eratu da. Gaia, berez, emankorra eta zabala da eta hainbat espezialitate ezberdin hartzen ditu bere baitan. ETOLOGIAK libre bizi diren animalien portaera aztertzen du eta berau dugu alderdirik erakargarrietako bat. NATURA EZAGUTZEN bideo-bilduma osatzen duten kapituluetan zehar biotopo ezberdinetan ematen den POERTAERA ikasi ahal izango dugu.
DBH
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak