Ovniak, misterio ala errealitate : gaurko zientzia bizitza estralurtarraren bila - Gaiak Argitaldaria (Donostia : Gaiak, 1993)
"Ovniak: misterio ala errealitate?" liburuan Ovni-en enigmak aztertzen dira, barnean, Euskal Herrian gertatutakoak ere azaltzen direlarik. Gaurko zientziak horren inguruan duen jarrera ikusteko, galaxiaren egitura, bizi extralurtarra aurkitzeko probabilitateak eta egun NASA egiten ari den lana arakatzen dira.
1993/03/26
Glosarioa: 74-75. or.
Bibliografia. 76. or.
1993/03/26
Keywords: Objektu hegalari ezezagunak; Zientzia-dibulgazioa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak