Galaxien unibertsoan : (Unibertsoaren hedapenetik galaxia kanibaletaraino) / [mintegikideak, Juan Inazio Abrisketa, Manu Arregi] - Abrisketa, Juan Ignacio (Oinarrizko liburutegia (Gaiak), 2003)
"Galaxien ubiertsoan" liburuan, gaur egungo Kosmologiak unibertso zabalari buruz duen ikuskera orokorra azaltzen da, kosmos horren oinarrizko zelulak diren galaxiak, bereziki, aztertuz. Galaxien eraketa, egitura eta eboluzioa; Hubbleren legea eta unibertsoaren hedapena: espazioaren kurbadura; horrelako hogeita zortzi gai ernagarri zure esku.