Ametsen interpretazioa : (inkontzientearen unibertsoan barrena) / [testugilea, Gaiak Argitaldaria] (Oinarrizko liburutegia (Gaiak), 1993)
"Ametsen interpretazioa" liburu liluragarri honetan ametsei buruzko Freud-en ikuspuntua aztertzen da, baita inkontziente kolektiboaren unibertsoa, eta ametsen faseak, ezaugarriak, eta sinboloak ere. Gai erakargarri honetan ametsak interpretatzeko eta lo hobeto egin ahal izateko kontseiluak ere aurkituko dituzu.