Ametsen interpretazioa : (inkontzientearen unibertsoan barrena) - Gaiak Argitaldaria (Donostia : Gaiak, 1993)
"Ametsen interpretazioa" liburu liluragarri honetan ametsei buruzko Freud-en ikuspuntua aztertzen da, baita inkontziente kolektiboaren unibertsoa, eta ametsen faseak, ezaugarriak, eta sinboloak ere. Gai erakargarri honetan ametsak interpretatzeko eta lo hobeto egin ahal izateko kontseiluak ere aurkituko dituzu.
1993/04/27
Glosarioa: 74-75. or.
Bibliografia: 76. or.
1993/04/27
Keywords: Ametsak -- Interpretazioa; Zientzia-dibulgazioa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak