Naturaren enigma kitzikagarriak : [(Jetitik, estropada espazialetaraino)] / [testugilea] Alfontso Martínez Lizarduikoa - Mtz. Lizarduikoa, Alfontso (Zientzia eta Natura (Gaiak), 1993)
Eskutan duzun liburu hau liluragarritasunaren liburua da. Zientziaren ikuspegi zintzoenetik, egun oraindik, gure munduan ditugun misterio erakargarrienak aztertzen dira, euskal dibulgazioan trebeenetan trebe dugun Alfontso Mtz. Lizarduikoaren eskutik.