Ikus-entzunezkoen mintzaira: : hotsen muntaia - Serrano, Txetxo (Gasteiz : Ekoizlea: Iadi sc; Banatzailea: Artez sc, 2001)
Ikus-informazio gehiegi jasotzen dugun kultura honetan, Plastika eta Ikus-Hezkuntza arloak menpekotasuna eta pertzepzio pasiboa gainditzen saiatu behar du, eta baita pertzepzioa eta adierazpena errazagoak egingo dituen pentsamendu arin nahiz razional eta produktiboa eragiten ere. Ikus-entzunezkoen mintzairak erabiltzen dituen kode artistiko eta ez-artistikoak zertan diren erakustea da bideo serie honen xedea.
2001.05.03
DBH, 1-4 mailak
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak