Erdi Aroan zehar bidaiatzen - Jainaga, Leire (Donostia : Gaiak, 2011)
Erdi Aroa ez zen aro ilun bat izan; aitzitik, garrantzi handiko aldia izan zen. Horixe erakusteko, hainbat kontu direla medio, ibilaldi atsegin bat egiten du liburu honek mende haien barrena: gertaera nagusiak, lanbideak, zaldunak eta torneoak, berrikuntzak, merkatuak eta elikatzeko moduak, elezaharrak eta mirariak, erromes baten bizitza, Ama Birjina beltzen misterioa...
2011/07/06
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2011ko deialdia)
2011/07/06
Keywords: Erdi Aroa -- Historia; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak