Zientziaren aurreiritziak - Mtz. Lizarduikoa, Unai (Donostia : Gaiak, 2011)
Ez dira gutxi zientziaren izenean zabaldu diren eta guztiok etsi-etsian sinetsi ditugun uste okerrak; adibidez, gure garunaren zati ñimiño bat baino ez dugula erabiltzen edo ostadarrak zazpi kolore dituela. Baina benetako zientzia ez da erlijio bat. Aitzitik, zientziak jarrera kritikoa dakar, eta bere egiak ere zalantzan jartzeko gauza izan behar du.
2011/07/14
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2011ko deialdia)
2011/07/14
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak