Irakasleentzako musika / Ana Lucía Frega - Frega, Ana Lucía (Hezkuntza (Euskal Herriko Unibertsitatea. Euskara Institutua), 2002)
Aurkibidea: 1. Asmoak eta lan-sistemaren deskribapena. 2. Musikaren irakaskuntza lehen mailan. 3. Musika hizkera bezala. 4. Musika-hizkeraren egitura. 5. Ikaskuntzaren helburuak edo jokabideak eduki-nukleo bakoitzarentzat (irakaskuntza-zikloen arabera). 6. Ikaskuntzako jokabideak edo helburuak musika-jardueren arabera. 7. Erritmoa. 8. Melodia eta harmonia. 9. Forma musikala eta historia. 10. Ikasketaren antolamendua. 11. Plagintza eta ebaluazioa. 12. Irakasleen jarrera orokorra. 13. 1. eranskina. Partiturak. 14. 2. eranskina. Urteko plangintzen adibideak. 15. Lexikoa.