Dinosauroen historia eta istorioak - Mtz. Lizarduikoa, Alfontso; Abrisketa, Juan Ignacio (Donostia : Gaiak, 2012)
Antropologoak duela bi mende baino gehiago ari dira munduan zehar gora eta behera, fosilen bila. Pazientzia handiz, identifikatu, konparatu eta azpijokoz beterik dagoen haien ikerketa liluragarria oso historia berezia osatzen joan da: bizitzaren historia eta dinosauroak bizidunen munduaren jabe ziren unearena.
2012/05/16
Aurkibideak: 157-159. or.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2012ko deialdia)
2012/05/16
Keywords: Dinosauroak -- Historia; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak