Ezekiel nora ezean - Osoro, Jasone (Donostia : Elkar, 2012)
Ezekielek 15 urte ditu, lagunarte jator bat, neska-lagun moduko bat... Bizitza zoriontsu hori aldatu egingo da, ordea, inoiz ikusi ez duen aita bat-batean agertzen denean: ezagutu nahi luke, batetik, baina baita aldegin izana aurpegiratu ere. Horrez gain, beste hainbat arazo ditu mutilak: arrebarekin eta amarekin dituen eztabaidak, lagunekiko gorabeherak, gustuko bi neskaren artean sentitzen dituen zalantzak...
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Hezkidetza; Nerabeak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak