Txomintxo eta Perutxoren abenturak - Magdalena, Peru; Mitxelena, Iosu; Magdalena, Peru (Donostia : Elkar, 2012)
Amaren sabeletik dabiltza elkarrekin Txomintxo eta Perutxo anaia bikiak, jolas eta bihurrikeria artean beti. Haien abentura zenbait kontatu dizkigute liburu honetan: jaio zirenean nolako komeriak gertatu ziren, eskolako jantokian atsegin ez duten janaria dagoenean zer egiten duten, aitak kotxea aldatu nahi izan zuenean gertatu zirenak, itsasontzian arrantzara egun-pasa joan zirenekoak, amama Eugeniaren baserriko ganbaran aurkitu zutena... Sartu liburuan, eta zuk ere barre eta jolas egingo duzu biki pare honekin.
8 urtetik aurrera (Urdina)
baq
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bihurrikeriak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura