Izeko Eli eta biok - Olaso Bengoa, Xabier; Mendiola, Inma ([Euba] : Ibaizabal, 2012)
Izeko Eli Aneren izekorik kuttunena da, maitagarria, bromazalea eta bidaiazale porrokatua. Bidaia horietako batean, Obaba-Ibibi-Bobo buruzagi massaiak zuhaixka-hazi misteriotsu batzuk oparitu zizkion izeko Eliri. Herrira bueltan, izeko Elik Aneri utzi zizkion zaintzeko, berak beste bidaia bat egin behar baitzuen. Eta hara non, behin batean, gauza miresgarria gertatu zen...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Bidaiak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak