Hitzen kutxa : iruzkin garatuak : oinarrizko maila - Retolaza Gutierrez, Iratxe; Elordi Akordarrementeria, Jon; Iriarte Oses, Nora; Leiza Razkin, Jose Manuel; Paya, Xabier; Ruiz, Jaso, Bakartxo; Sainz Pezonaga, Luis Miguel; Uribe, Kirmen (Iruñea : Cenlit, 2004)
Aurkezten den material hau Batxilergoko bi mailetan diharduten ikasle nahiz irakasleei zuzenduta dago. Euskaraz idatziriko literatur testuak ezagutu, aztertu eta lantzeko prestatua izan da. Lan honetan berrogei testu aztertzen dira: erdiak, XX. mendearen aurretik idatzirikoak; beste erdiak, XX.etik gaur artekoak.
Batxilergoa, 1. maila
Batxilergoa, 2. maila
2004/07/16
Keywords: Euskal literatura -- Testuen iruzkina; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak