Arian 2.2: euskara ikasteko metodoa . Ikaslearen liburua - Etxabe Goñi, Itziar; Alkain, Ana; Aio Aresti, Beatriz; Ezeiza Ramos, Joseba; Urkizu, Marian; Orbe, Alex (Donostia : Elkar, 2013)
ARIAN euskara bere kasa ikasi nahi duten ikasleengan pentsatuta sortu da, nahiz eta euskaltegietan zein arautuzko ikastetxeetan (goi-mailetako B eta A ereduetan) euskara ikasteko eta irakasteko material baliagarria izan daitekeen. Bere baitan hartzen ditu hasieratik EGArainoko maila guztiak (A1, A2, B1, B2, eta C1).
A2.2 Europako erreferentzia markoa. Liburuxkak: "transkiripzioak" eta "erantzunak"
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2012ko deialdia; EIMA 1, 2013ko deialdia)
Keywords: Euskara -- Metodoak; Hizkuntzak ikasteko metodoak