Astotxo sorgindua - Knister; Rieger, Birgit; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barcelona : Bruño, 2013)
Neba Daniri Grimm anaien ipuin bat irakurri eta gero, bere magia-liburu sekretua erabiltzea bururatu zaio Kikari... Bat-batean, ipuineko astotxo, mahaitxo eta makila sorginduak gelan azaldu zaizkio! Eta badakizu zer den onena? Bada, astotxoakurrezko txanponak botatzen dituela... aurretik eta atzetik! Zer egingo ote duteKikak eta Danik hainbeste dirurekin?Kikaren abentura berri bat, oraingoan txikitxoentzat!
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Sorginak; Magia; Haur eta Gazteentzako Literatura