Egun on! - Lissón, Asunción; Prats Sobrepere, Pere; Mendiguren Bereziartu, Xabier (1945-2023) (Donostia : Elkar, 1984)
Miren jaiki da eta etxekoei "egun on" esan die. Beste egunetan ez bezalako zerbait nabaritu du. Familia osoa zerbait prestatzen aritu da aspalditxoan. Norentzat? Mirenentzat! Beronen eguna da eta! Guztiek opari bana ematen diote. Mirenek musu bana ematen die.
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra lotua
Keywords: Eguneroko bizitza; Ikaskuntza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak