Euli bat dut bihotzean / Leire Bilbao ; marrazkiak, Maite Gurrutxaga - Bilbao, Leire (Xaguxar (Elkar), 2013)
Gorka arraro sentitzen da. Kafkaren Metamorfosia liburuan bezala, ezbedin jaiki da gaur. Izan ere, gauean euli bihurtu dela pentsatzen du. Asmatuko al du bere euli-bizitza berrian? Inork erreparatuko al du beragan? Nola mugituko da? Zer pentsatuko dute bere gurasoek, arrebak, aitonak?