Euli bat dut bihotzean - Bilbao, Leire; Gurrutxaga, Maite (Donostia : Elkar, 2013)
Gorka arraro sentitzen da. Kafkaren Metamorfosia liburuan bezala, ezbedin jaiki da gaur. Izan ere, gauean euli bihurtu dela pentsatzen du. Asmatuko al du bere euli-bizitza berrian? Inork erreparatuko al du beragan? Nola mugituko da? Zer pentsatuko dute bere gurasoek, arrebak, aitonak?
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Norberaren nortasunaren bilaketa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak