Olentzero eta Mari Domingi / egilea, Ainara Mendiola ; ilustratzailea, Yoana Figueras - Mendiola, Ainara (EIMA 1 (2013ko deialdia), 2012)
Goza ezazu Olentzero eta Mari Domingi protagonista dituen liburu hau koloreztatzen eta ezagutu Euskal Herriko mitologiako pertsonaia berezi hauek.