Euskara eta Literatura : DBH 1. zikloa - Testuak: alegiak - Iriondo Aristondo, Amaia; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2012)
Liburuxka hau alegia (narrazio testua) lantzeko sekuentzia didaktiko bat da, eta DBHko 1. mailako ikasle eta irakasleentzat prestatu da. Xede nagusia hizkuntza komunikazio gaitasuna lantzea da, lau trebetasunetatik abiatuta: entzumena, mintzamena, irakurmena eta idazmena.
1. eta 2.maila (DBH)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2013ko deialdia)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak