Euskara eta Literatura : DBH 1 - Aldasoro, Mikele; Artolazabal, Amaia; Garagorri, Xabier; Boan, Kristina; Urbina, Irune; Holgado, Iñaki G. (Donostia : Ikaselkar, 2013)
Ikaslearen liburua unitate didaktikoak jasotzen dituen ikasmateriala da. Hiru unitate ditu: 1. Elkarrekin bizi(hi)tza 2. Sentimenduen inbentarioa 3. Zaharrak berri
1. unitatea: Elkarrekin bizi(hi)tza; 2. unitatea: Sentimenduen inbentarioa; 3. unitatea: Zaharrak berri
2013/05/31
DBH, 1. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2013ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Unitate didaktikoak