Tule zuhaitza - Galán, Ana; Arratibel, Miren; Pino, Pablo (Bilbo : Aizkorri, 2013)
Ridelek, liburu hiztunak, Caleri jakinarazi dio hurrengo hazia Tule Parkean dagoela; alabaina, lau adiskideak haren bila doazenean, hura jendez beteta dagoela ohartuko dira. Caleri ideia bat bururatu zaio, etsi-etsian: gau horretan bertan, gazteluetatik ihes egingo dute, haren bila joateko. Baina ez dakite norbaitek segada jarriko diela, eta horrek euren agitekoa bertan behera uztera eraman ditzakeela... Nork egin die traizio? Eta zergatik erabaki du alkateak Curielen buruari prezioa jartzea? Zoaz Calerekin eta haren adiskideekin abentura berri honetaz gozatzera, eta haiekin batera, jarri agerian sekretu handi bezain harrigarriak.
8 urtetik gora (Gorria)
Keywords: Herensugeak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak