Arian B1.1: euskara ikasteko metodoa . Lan koadernoa - Etxabe Goñi, Itziar; Orbe, Alex; Orbe, Kepa (Donostia : Elkar, 2014)
Lan-koadernoak ere bost unitate ditu maila bereko ARIAN Ikaslearen liburuak bezala, eta haren osagarria da. Lan-koadernoan hizkuntzaren alderdi formala lantzen da, eta gramatika-azalpenak eta jarduerak ematen dira. Jardueretan, eguneroko bizitzako testuinguruak, egoerak eta gaiak islatzen dira. Aurreko A1 eta A2 mailatan azalpenak gaztelaniaz ere badauden arren, B1 mailatik aurrera adibideak bakarrik daude gaztelaniara itzulita. Lan-koadernoko erantzunak aparte daude koadernoaren osagarri moduan. Jarduera guztien erantzunak jasota azaltzen dira. Oro har, galdera itxiak proposatu dira, baina galdera irekiak dituzten jardueretan, kasu gehienetan, balizko erantzunak eman dira.
B1.1 Europako erreferentzia markoa. Liburuxka: "erantzunak"
2014-02-05
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2014ko deialdia; EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Hizkuntzak ikasteko metodoak; Euskara -- Metodoak