Etxean - Armspach, Marko; Gilleron; Olier (Uztaritze : IKAS, 2003)
Lau afixa euskararen lantzeko : egongela, sukaldea, logela eta bainugela.
Keywords: Euskara -- -Horma irudiak; Mapak eta horma-irudiak