Izu-istorioak - Stoker, Bram (1847-1912); Nieva, Estibalitz; Colombo, Pedro J.; Mendiguren, Iñaki (Donostia : Elkar, 2014)
"Drakula" bezalako izu-istorioak idazten maisu izan zenaren hiru istorio:- Epailearen Etxea- Burdinazko Emaztegaia- Abel Behenaren itzuleraMendekua da gai nagusia eta hirurak dira misteriozkoak eta hotzikara ematen duten horietakoak.
2014/06/25
b1 Europako erreferentzia markoa
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: Helduentzako Literatura; EIMAk onetsitako materialak; Helduen euskalduntze-alfabetatzea -- Irakurgaiak