Enigmak - Simenon, Georges (1903-1989); Nieva, Estibalitz; Hidalgo, Bruno; Mendiguren, Iñaki (Donostia : Elkarlanean, 2014)
Sei detektibe-istorio labur, Frantziako hainbat eskualdetan eta ingurune ezberdinetan kokatuak: G.7, Altrariak mugitzen zituen mamua, Gorpua desagertu, Hans Peter, Monceau parkeko sutea eta Desagertuen gaztelua.
2014/07/07
B1 Europako erreferentzia markoa
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2014ko deialdia)
Jatorrizko izenburua: Engmes
Keywords: Helduentzako Literatura; EIMAk onetsitako materialak; Helduen euskalduntze-alfabetatzea -- Irakurgaiak