Istanbulen elkartuko gara - Chisholm, Richard; Nieva, Estibalitz; Orbe, Alex; Mujika Casares, Jose Antonio (Donostia : Elkar, 2014)
Han egon zen pixka batean Tom kale erdian, etxe ilun eta isil hari begira.-Anjela! -esan zuen poliki bere artean-. Anjela!Non arraio zaude?Handik metro gutxitara, gabardina grisdun gizona zegoen, atari ilun batean gordeta, Tomi begira. Haren mugimendu guztiak arretaz segitzen zituen...Antso kapitainari misio sekretua agindu diote Eurasiako Konfederazioko agintariek: Marteko Hidra basera zama misteriotsu bat eramatea. Bilbopolis megahiria atzean utzi eta, Hermes espaziontzian, bidaiari ekingo dio kapitainak. Marte planetan, ordea, ezuste ugari izango ditu. Aurkikuntza harrigarri batek munduaren eta bizitzaren ikuspegia aldatuko dio.
A2 Europako erreferentzia markoa
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2014ko deialdia)
Jat. izenb.: Meet me in Istanbul
Keywords: Helduen euskalduntze-alfabetatzea -- Irakurgaiak; Helduentzako Literatura; EIMAk onetsitako materialak