Gizarte Zientziak : 2 DBH / [sorkuntza, Harri Beobide, Mikel Errazkin, Ander Iturburu; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro, Xabier Garagorri] - Aldasoro Itza, Mikel; Beobide, Harri; Iturburu, Ander; Garagorri, Xabier; Errazkin Agirrezabala, Mikel (EIMA 1 (2014ko deialdia), 2013)
kaslearen liburua unitate didaktikoak jasotzen dituen ikasmateriala da. Hiru unitate ditu: 1. Oihala altxatu eta Erdi Aroa agertzen da 2. Hurbildu bainintzen garai berriko leihoetara 3. Herriko atarietan etorkizuna zizelkatuz