Automatismoak eta kontrola - Camblong Ruiz, Haritza; Barroso Moreno, Nora; Ezeiza Ramos, Aitzol ([S.l.] : Elhuyar : UEU, 2014)
Liburu honek Industria alorreko Graduetako Automatismoak eta Kontrola irakasgaia du jatorri. Irakasgai horretan eskolak euskaraz ematen dituzten unibertsitateko irakasleengandik heldu da ideia. Liburuaren edukiak irakasgaiaren programa kontuan hartzen du, baina eskolan ematen dena baino haratago doa, ingurumaria azalduz eta gaietako batzuk sakonduz. Gainera, automatismoei eta kontrolari buruzko oinarrizko kontzeptu, metodologia eta teknikak azaltzen direnez, halako ikasgaiak ematen diren Lanbide Heziketako hainbat gradutako ikasleentzat ere baliagarria da. Idazlana ahal bezain modu pedagogikoan idatzia izana da, jakintza-arlo hauetako hasiberriei begira. Gaiek elkarren artean harreman handia izan arren, liburua bi atal nagusitan zatitu da. Lehen zatian automatismoei buruzko oinarriak aipatzen dira, eta bigarren zatia, osorik, kontrolari buruzkoa da.
Bibliografia: 237. or.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2014ko deialdia; EIMA 1, 2014ko deialdia)
2014/03/24
Keywords: Kontrol automatikoa; Industria-automatismoak; Monografiak; EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak