Nubaris Dimentsioa, 3 urte. Digitala : ADErako baliabide onenak - Corrales Peral, Manuela; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2014)
Arbel Digital Elkarreragilea (ADE) izeneko baliabide teknologikoaren bidez, taldean ikusteko egokia den formatu batean proiekta daitezke eduki digitalak. DVD onetan, Nubaris Dimentsioaren material digital eta ikus-entzunezko guztiak daude bilduta: - Koadernoetako lamina guztiak modu elkarreragilean lantzeko aukera ematen du. - Eskura uzten ditu hezkuntza elementu bakoitzarekin lotutako baliabide guztiak.- Irudiak deskargatu daitezke, eta nork bere fitxak sortu ditzake.- Eskura jartzen ditu jolas elkarregarileak, ikasgela antolatzeko baliabide guztiak, eta finkatzeko eta zabaltzeko materiala.
2014/03/28
HH 3 urte
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak