Gramatika koadernoa : Lehen Hezkuntza 3 - Bilbao, Kristina; Azpiazu, Ainara (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2014)
- Perpaus motak.- Hitzen ordena. Deklinabidea: NOR eta NORK.- Kausazko perpausak. Aditza: NOR eta NOR-NORI.- Helburuzko perpausak. Deklinabidea: NOREN eta NONGO.- Perpaus konpletiboak. Aditza: NOR-NORK eta NOR-NORI-NORK.- Zehar galderak. Deklinabidea: NON, NORA, NONDIK.- Denborazko perpausak. Aditza: trinkoa NOR.- Konparaziozko perpausak. Deklinabidea: NORANTZ, NORAINO.- Perpaus kontzesiboak. Aditza: berrikusketa.
2014/05/09
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: Euskara -- Gramatika; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak