Gramatika koadernoa 4 [LMH-4] - Gastelurrutia, Jon; Bilbao, Kristina (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2014)
- Ahalera: NOR eta NORK. Moduzko perpausak- Ote, Omen, Al. Deklinabidea: NORI.- Ere bai, ere ez, baita... ere, ezta... ere. Agintera.- Perpaus konpletiboak. Deklinabidea: NOREN, NOREKIN, NORENTZAT.- Baina, ordea, aldiz, berriz. Baldintza.- Erlatibozko perpausak. Aditza: eduki, eraman, ekarri.- Baldintzazko perpausak. Aditza: trinkoa NOR-NORK.- Denborazkoak. Deklinabidea: mugagabea, singularra, plurala.- Baizik, berriz, hala ere. Aditza: berrikusketa.
2014/05/09
LMH 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: Euskara -- Gramatika; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak