Muma mamua - Osoro, Jasone; Morente, Enrique (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2014)
Kepa mutiko alaia eta bihurria da. Lagunen artean ospea du eta denek egon nahi dute berarekin, baita Markelek ere, naiz eta Markel izan Keparen gaiztakeria gehienak nozitzen dituena. Ikasturte berria hasi dute, eta, aurten ere, denetik egingo dute: Santa Ageda koplatan arituko dira, kobazuloetara bisita, lagunarteko gorabeherak... Baina, egunerokotasun hori apurtuko duen zerbait gertatuko zaio Kepari. Egun batean, Muma agertuko zaioa. Muma mamua. Eta Mumak erakutsiko dio egiten duen gauza bakoitzaren ondorioak zein izan daitezkeen.
2014/04/01
LMH 2.maila.5 urtetik aurrera.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: Bihurrikeriak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak