Narrazio testua. Alegiak [DBH 1] : hizkuntza komunikazio gaitasuna lantzen - Iriondo Aristondo, Amaia; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2013)
Liburuxka hau alegia (narrazio testua) lantzeko sekuentzia didaktiko bat da, eta DBHko 1. mailako ikasle eta irakasleentzat prestatu da. Xede nagusia hizkuntza komunikazio gaitasuna lantzea da, lau trebetasunetatik abiatuta: entzumena, mintzamena, irakurmena eta idazmena.
2013/09/27
DBH, 1. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak