Narrazio testua. Misteriozko istorioak [DBH-3] : hizkuntza komunikazio gaitasuna lantzen / egileak, Ainhoa Imaz Gaztelurrutia, Aitor Aurrekoetxea Jiménez. - Imaz Gaztelurrutia, Ainhoa (EIMA 1 (2014ko deialdia), 2013)
Liburuxka hau misteriozko narrazio testuak lantzeko sekuentzia didaktiko bat da. DBHko hirugarren mailako ikasle eta irakasleentzat prestatu da. Sekuentzia honetako komunikazio proiektu nagusia misteriozko narrazio testu bat idaztea da; baina, idazketa ez ezik, ahozkoaren eta idatziaren ulermena, eta ahozko elkarreragina lantzeko ere hainbat aukera eskaintzen ditu.