Narrazio testua. Misteriozko istorioak [DBH-3] : hizkuntza komunikazio gaitasuna lantzen - Imaz Gaztelurrutia, Ainhoa; Aurrekoetxea Jiménez, Aitor (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2013)
Liburuxka hau misteriozko narrazio testuak lantzeko sekuentzia didaktiko bat da. DBHko hirugarren mailako ikasle eta irakasleentzat prestatu da. Sekuentzia honetako komunikazio proiektu nagusia misteriozko narrazio testu bat idaztea da; baina, idazketa ez ezik, ahozkoaren eta idatziaren ulermena, eta ahozko elkarreragina lantzeko ere hainbat aukera eskaintzen ditu.
2013/09/27
3.maila (DBH)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak