Argudio testua. Kritika [DBH 4] hizkuntza komunikazio gaitasuna lantzen - Aristondo Barreras, Iñaki (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2013)
Liburuxka hau argudiozko testuak lantzeko sekuentzia didaktiko bat da. DBHko 4. mailako ikasle eta irakasleentzat prestatu da. Sekuentziako ataza nagusia idatzizko proiektu bat da; baina, idazmena ez ezik, idatzizkoaren eta ahozkoaren ulermena eta ahozko elkarreragina lantzeko ere hainbat aukera eskaintzen ditu materialak.
2013/09/27
DBH, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak