Dinosauroen lurraldean / Élisabeth de Lambilly, Rémi Saillard ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Lambilly, Élisabeth de (Jakintsu txikien entziklopedia (Ttarttalo), 2014)
Nor dira? Nola bizi ziren? Zergatik desagertu ziren? Hemendik aurrera, diplodocus ikaragarriak, allosaurus beldurgarriak eta beste dinosauro guztiek ez dute zuretzat sekreturik izango.