Koroideremia : besikula-garraioaren gaixotasun genetikoa / Lourdes Solozabal Agirregomezkorta - Solozabal Agirregomezkorta, Lourdes (R400, 2015)
Koroidemia gaixotasuna zer den azaltzeko apunteak. Azalpenek lotura dute batxilergoko Biologia ikasgaiko edukiekin.