Koroideremia : besikula-garraioaren gaixotasun genetikoa - Solozabal Agirregomezkorta, Lourdes; IRALE (Eibar) (Eibar : Irale, 2015)
Koroidemia gaixotasuna zer den azaltzeko apunteak. Azalpenek lotura dute batxilergoko Biologia ikasgaiko edukiekin.
Bibliografia: 50.- 54. or.
Batxilergoa
Keywords: IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak