Kili-kiliak - Barbé i Serra, Alba; Carro Ibarra, Sara; Fortuny Herrero, Núria; Lauzurika Bajo, Jone (Bartzelona : Bellaterra, 2012)
Haurtxoak garenetik, sexualitateak gure bizitzaren aro ezberdinetan zehar laguntzen digu. Gure buruari buruz ikasteko iturria da, eta baita esperientzia baliogarriez beteriko arloa ere. Askotan gure txikiekin euren sexualitatea, ametsak eta desirei buruz hitz egitea zaila egiten bazaigu ere, garapen osasuntsu eta integrala izan dezaten balio du. Garrantzitsua da helduek gorputza libreki aztertu eta berarekin jolasteko sustatzea, sexualitatearen inguruko ezagupenak zabalduz.
5 urtetik aurrera (urdina)
Pessigolles
Keywords: Sexualitatea; Sexu-heziketa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak