Ahozko hizkuntza irakastea - Aldasoro Lezea, Eduardo; Lizoain Osinaga, Karlos; Mugertza, Esther; Olasagarre Mendinueta, Yolanda; Mugertza, Ester Mugertza Imaz, Esther; Euskararen Irakaskuntzarako Baliabide Zentroa; Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua (; EIBZ, 2015)
Urte mordoxka bada ikasleen ahozko hizkuntz gaitasuna hobetzeko asmoz lanean hasi ginela. Hasteko irakasleei galdetu genien ea ahozko hizkuntza gelan lantzen ote zuten eta ea nola lantzen zuten. Egia esan irakasleen aldetik ere kezka handia zegoen gai honekin eta geure buruak prestatu eta irakasleei prestakuntza eskaintzen hasi ginen 2010/11 ikasturtean. Ordutik hona hainbat ikastaro eskaini ditugu bai ikastetxeko egitasmo bezala lantzeko bai Nafarroako irakaskuntzako irakasle solteei. Esperientzia horiekin batera ikasi dugu eta guk ikasitakoa erabili nahi duen edonoren esku jarri nahi dugu.
LMH / DBH / BATX
Irale - R-300 ikastaroa (2012-2013)
IRALE. R300. (2012-2013)
Keywords: Ahozkotasuna; Ahozkotasuna -- Didaktika; Euskara -- -Didaktika -- -Ahozkotasuna; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak