Ari gara 3 : Urrutiko Hizkuntza Eskola Ofizialeko lehenengo maila Pello Mateos Yeste, Garbiñe Urreizti Lezertua - Mateos Yeste, Pello (Nafarroako Gobernua, Hezkuntza eta Kultura Departamentua, Euskara Zerbitzua, 2002)
Bigarren hezkuntzako A ereduan dauden eta Urruneko Hizkuntza Eskola Ofizialeko bigarren ikasturtean matrikulatu diren ikasleei zuzendutako material osagarriak dira. 1-3 bitarteko unitateak eskaintzen ditu. Irakaslearen liburua ere badago eta baita bestelako material osagarriak ere: puzzleak, kartak eta jolasak.