Iratxoen erregea / Linda Chapman & Lee Weatherly ; [marrazkiak, Katie Wood ; itzulpena, Garazi Arrula Ruiz] - Chapman, Linda (Sophie eta baso iluna, 2014)
Hamar urte betetzen dituen egunean, Sophieren bizitza betiko aldatzen da. Baso Ilun misteriotsuko ate magikoaren Zaindari berria bihurtzen da, eta bere ardura izanen da han bizi diren izaki gaiztoak gure mundura ez sartzea. Baina ezbeharra gertatzen da: Iratxoen Erregeak atea zabaltzeko giltza lapurtu du!