Gure gorputza / proiektuaren arduraduna, Belen Baztarrika ; koordinazioa, Nerea Arregi ; diseinua, Iker Torres ; ilustrazioak, Enrike Morente ; hizkuntza-aholkularitza, Juanjo Respaldiza ; aholkularitza, EHIko Haur Hezkuntza eta Lehen Hezkuntza taldea - Arregi, Nerea; Baztarrika, Belen; Morente, Enrique (: Euskal Herriko Ikastolak, 2015)
30 zatiko kartoizko 2 puzzle, aurretik nahiz atzetik jolasteko. Gorputz-atalen, hezurren eta organoen izenak idatzita (letra larriz).