Gure gorputza - Arregi, Nerea; Baztarrika, Belen; Morente, Enrique; Euskal Herriko Ikastolen Elkartea (Donostia : Euskal Herriko Ikastolak, 2015)
30 zatiko kartoizko 2 puzzle, aurretik nahiz atzetik jolasteko. Gorputz-atalen, hezurren eta organoen izenak idatzita (letra larriz).
Diseinua: Iker Torres; Hizkuntza-aholkularitza: Juanjo Respaldiza: Aholkularitza: EHIko Haur Hezkuntza eta Lehen Hezkuntza taldea
4 - 8 urte
ESAR sailkapena: Muntatzeko jolasa: Disposizio-jolasa
Keywords: Anatomia; Giza gorputza; Jolas didaktikoak