Txantxarik ez samuraiekin - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2014)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Martin txapelduna da! Etxeko seme nagusia karate txapelketa batean lehian dabil eta Japoniako finalerako sailkatu da. Oso aukera ona da familia osoa bonsaien eta sushiaren lurraldera joateko. Eta samuraien lurraldera joateko. Eta samuraien lurraldera! Baina hobe izango da samurairik ez topatzea; izan ere, haserre dagoen bat topatuz gero, Fogvillekko karatekarik onenak ere ezingo gaitu salbatu!
8 urtetik aurrera (gorria)
Non si scherza coi samurai!
Keywords: Abenturak; Saguzarrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak