Eskolako liburutegia nola antolatu : alderdi tekniko eta pedagogikoak / [testua, Pedagogi Berrikuntzako Zerbitzuko Dokumentazio Zentroa] (Blitz. Eskolako liburutegiko bilduma. Sorta urdina (Nafarroako Gobernua), 2000)
Eskola liburutegia antolatzeko oso baliagarriak diren gomendioak ematen dira. Era berean, liburutegiaren funtzionamendurako eta antolaketarako beharrezkoak diren dokumentuak eskuratu daitezke eranskinetan.